Reluxa
Szalagfüggöny
Sávroló
Szúnyogháló
Napellenző
 
[Ugrás a lap tetejére...]
Az otthon az a hely, ahol a lelkünk lakik. Személyiségünk öltözteti, ízlésünk alakítja, szívünk tölti meg melegséggel. Ösztönösen a harmóniát keressük benne, azt a lelkiállapotot, amikor egyensúlyba kerülnek a dolgok, amikor "összebékül az árnyék a fénnyel".

A cégünk teljes kontrolt és kényelmet biztosít Önnek a napfény elleni védelemben. Árnyékolóinkat garanciával, egyedi kivitelben, az Ön igényeihez igazítva gyártják le, szereljük és építjük be az ország egész területén.
Reluxa:
 
Irodák és lakások kedvelt árnyékolói, praktikus és esztétikus, gazdag színválasztéka révén a lakás színeihez tudjuk igazítani, akár térelválasztóként is nagyszerűen alkalmazható.

Alkalmazása szinte határtalan lehetőséget nyújt, hiszen bármilyen ablakra illetve ajtótípusra felszerelhető. A lamellák 16 és 25 mm-es alumíniumból készülnek, melyekből 117 színárnyalat választható.

Üvegpálcás reluxánál a lamellák felhúzását a karnis oldalán kivezetett zsinórokkal lehet szabályozni, rögzítésüket a kivezetésnél alkalmazott súlyzár végzi, amelyet a zsinórok húzásirányával lehet szabályozni.

A lamellák forgatását, a fény mennyiségét és irányát, a fejsín oldalán üvegpálcával vezéreljük, amely egy kis csigahajtás segítségével vezérli a lamellákat.
A mechanika akár motorral is működtethető, ez esetben a fejsínbe épített apró gyengeáramú motor végzi mind a felhúzást, mind a lamellák forgatását. Ez a megoldás 24 V-os transzformátoros rendszert igényel. Elemes motorral elektromos hálózat kiépítése szükségtelen, de csak a lamellák forgatását lehet vele vezérelni. A lamellák függőleges elmozdítását manuálisan zsinórral kell végezni.
Rögzíthető:    mennyezetre, homlokzatra

Kezelése:       jobb oldali vagy bal oldali

Szerkezet színe:
              fehér vagy a RAL színskála szinte bármelyik színére színterezhető.
Reluxa_colors
Szalagfüggöny:
 
Egyre népszerűbb megoldás irodák, közintézmények ablakainak árnyékolására, de meghitt családi otthonok belső árnyékolására is kiválóan alkalmas, bő színválasztékának és különböző anyagmintáinak köszönhetően. Egyenes, ferde és íves felületekre is egyaránt alkalmazható.
A karnis 45 x 25 mm-es fehérre színterezett húzott alumínium profilból készül, a benne található szerkezet biztosítja a lamellák forgatását és elhúzását. A lamellák 127 mm szélesek, de már megtalálják a 89 mm-es változatot is, anyagát tekintve az olasz Technolight impregnált poliészter, pamut és üvegszál alapú szennytaszító anyagait használja.

A lamellák alját úgynevezett nehezékkel látjuk el, amit zsinór fog össze. A különböző mintázatú 11 féle anyag, közel 75 szín közül válogathatnak, garantáltan megtalálják irodájuk vagy lakásuk bútoraihoz vagy falához legjobban harmonizáló színt. A szalagfüggöny lamellák minimális magassága 72 cm, a maximum 424 cm lehet.

A gyöngylánc segítségével könnyen kezelhető, a beengedni kívánt fénymennyiség jól szabályozható a lamellák beállításával. Kezelése több megoldást biztosít, ez lehet akár középről kétfele gyűjtő, a kezelőtől jobb vagy baloldalra gyűjtő.

Tisztítása: speciális vegyszerekkel és géppel az átlagos szennyeződések tisztíthatóak.
Aktuális színminták:
vesna
corra
evelin
peggy
sandra
sharon
sonia
[Ugrás a lap tetejére...]
Sávroló:
 
Tegye különlegessé otthonát, élvezze az egyedi megoldás sokoldalú alkalmazhatóságát!

A textilek felületén sötétítő és fényáteresztő csíkok váltják egymást, így a két egymást követő sáv segítségével szabályozhatjuk a beáramló fény mennyiségét és az átláthatóságot. Ha kedvünk tartja, akár teljesen betekerhetjük a textilt a tokba.

A tokszerkezet bármely RAL színben rendelhető. Ennek és a széles színválasztéknak köszönhetően termékünk bármely stílusvilágú otthon és munkahely tökéletes kiegészítőjévé válik, csak úgy, mint más lakberendezési tárgyaink, bútoraink, melyek látványa jó érzéssel tölt el bennünket és megteremtik a harmónia érzését.
Esztétikus kialakítás, nagy stabilitás akár 260 cm szélesség esetén is.

- A tokrendszer fehér, bármely RAL, illetve fautánzatú (natúr tölgy, sötét tölgy, dió, aranytölgy) kivitelben rendelhető

- Speciális konzolok segítségével a mennyezetre illetve oldalfalra is egyszerűen felszerelhető.

- A kézi működtetés golyós gyöngylánccal történik, mely fehér krém szürke vagy fekete színben rendelhető
- Motoros működtetés esetén, csőmotorok kerülnek beépítésre, melyek fali kapcsolóval illetve távirányítóval is működtethetők. Egyetlen távirányító segítségével külön működtetheti redőnyét, sávrolóját illetve kapcsolhatja lámpáit.
savrolo
Rögzítő konzolok

- Két típus választható: mennyezetre vagy oldalfalra
   történő rögzítéshez.
- A konzolokat a beépítés módjától függően kell
   rendelni.
- Krómozott kivitelben kapható.
- Mind két megoldás egyszerű és gyors beépítést
   tesz lehetővé.
Záróléc
- A tokrendszer színeivel megegyező kivitelben készül.
- Zárólécbe épített elforduló henger biztosítja a textil egyenletes futását.
savrolo0
savrolo1

- ÉVSZAKOK:
               15 szín. Az elkészíthető maximális szélesség: 255 cm, maximális magasság: 280 cm

- FAUTÁNZATÚ SZÍNVILÁG:
                  8 szín. Az elkészíthető maximális szélesség: 235 cm, maximális magasság: 280cm

-BOCACIO:
                 5 szín. Az elkészíthető maximális szélesség: 255 cm, maximális magasság: 255 cm
Tokvég

A tokrendszer végeit záró elem flexibilis műanyagból készül, melyet három csavar rögzít az alumínium szerkezethez.

- Fehér, krém, ezüst, szürke vagy fekete színekben áll rendelkezésre.

Textil kollekció

- Egyedülálló színválaszték.

- Kiváló minőségű textilek biztosítják az iparágban található más textilek közötti kimagasló tulajdonságokat.
savrolo22
Motoros működtetés

Élvezze otthona kényelmét és válassza a távirányítóval működtetett motorok előnyeit.

Használja sávrolóját, redőnyeit, lámpáit egyetlen gombnyomással.
[Ugrás a lap tetejére...]
Szúnyogháló:
 
Zsaluzia
A kültéri nyílászárók hasznos és kedvelt kiegészítő eleme a rovarháló, így az ablakszárny nyugodtan nyitva maradhat, a legyek és egyéb rovarok nem jutnak be a lakásba.
Fix szúnyogháló
A legegyszerűbb rovar védelmi megoldás a fix keretes szúnyogháló, mely télen könnyen levehető, tavasszal egyszerűen felszerelhető. Alkalmazása: legfőképpen kis felületeknél alkalmazandó maximum 120 x 150 cm-ig, de nagyobb felületre is legyártható erősített alumínium profilból. Amennyiben nincs rá szükség, percek alatt eltávolítható.

A háló anyagát tekintve időjárásnak ellenálló, sűrű szövésű, szürke színű, műanyag bevonatú, tűzálló, optikai szempontból láthatatlan, üvegszálas anyagból készül. A keret kis felületekre 10 x 25 mm-es stabil alumínium profilból illetve műanyagprofilból készül. Nagyobb felületek esetén 20 x 22 mm profilt használunk. Az alumínium keretes alapáron fehér vagy sötétbarna színben rendelhető, illetve egyedi színre, a RAL színskála szinte bármelyik színére színterezhető.

Rögzítése történhet rugós stifttel, beakasztó füllel, vagy mágneses megoldással.
peremesszunyoghalo
Rolós szúnyogháló
A könnyen kezelhető és kis helyigényű, mozgatható változat előnye, hogy használata után egy mozdulattal eltüntethető. A háló anyagát tekintve időjárásnak ellenálló, sűrű szövésű, szürke színű, műanyag bevonatú, tűzálló, optikai szempontból láthatatlan, üvegszálas anyagból készül. A tok és a keretprofil 45 x 45mm-es extrudált alumíniumból készül A lefutó sínben szőrkefe fut végig, így 100%-os védelmet nyújt a rovarok ellen, a hálót rugóerő húzza a kisméretű kazettába, ha a háló nincs leengedve ki lehet hajolni az ablakon. Maximális méret: 160 x 180 cm.
Ha az ablakra redőnyt is akarunk szerelni akkor a kombinált szúnyoghálós redőnytokot célszerű választani, mivel lényegesen olcsóbb és esztétikusabb attól mintha külön szerelnénk fel.

Alap kivitelben fehér és barna színben gyártjuk, de egyedi igény szerint a RAL színskála szinte bármelyik színére színterezni tudjuk.
Oldalhúzós szúnyogháló
Az egyik legkedveltebb szúnyogháló típus, legfőbbként teraszajtókra és erkélyajtókra ajánljuk.
A háló anyagát tekintve időjárásnak ellenálló, sűrű szövésű, szürke színű, műanyag bevonatú, tűzálló, optikai szempontból láthatatlan, üvegszálas anyagból készül.

A függőleges alumínium tokszerkezetet ami 45 x 45mm-es, az ajtó tokjára kell rögzíteni, a háló egy keskeny alumínium keretben fut, ami vízszintesen oldalra húzható. Alkalmazható egy szárnyú illetve duplaszárnyú ajtóra is. A duplaszárnyúnál a hálók középen találkoznak és mágnes csíkokkal tapadnak egymáshoz.

Alap kivitelben fehér és barna színben gyártják, de egyedi igény szerint a RAL színskála szinte bármelyik színére elkészítik.
Tolóajtós szúnyogháló
Általában nagyfelületű nyílászárókra, illetve tolóajtókra alkalmazzuk.

A háló anyagát tekintve időjárásnak ellenálló, sűrű szövésű, szürke színű, műanyag bevonatú, tűzálló, optikai szempontból láthatatlan, üvegszálas anyagból készül.

A háló egy extrudált alumínium profilú 30 x 22 mm-es keretben fut.

A keret belülről szőrkefézett, így a rovaroknak itt sem enged bejutást.

Alap kivitelben fehér és barna színben gyártják, de egyedi igény szerint a RAL színskála szinte bármelyik színére elkészítik
Nyílóajtós szúnyogháló
A nyílóajtós szúnyogháló az egyik legkeresettebb szúnyogháló típus, leginkább bejárati ajtókhoz ajánljuk, de duplaszárnyú nyílóajtóra is alkalmazható (úgynevezett dupla nyílóajtó) az erős alumíniumprofil szerkezete miatt.

23 x 45 mm-es profilja alkalmas a nagyobb igénybevételű használatra, valamint gyermekek által is könnyen kezelhető.

A háló anyagát tekintve időjárásnak ellenálló, sűrű szövésű, szürke színű, műanyag bevonatú, tűzálló, optikai szempontból láthatatlan, üvegszálas anyagból készül.

Alapáron fehér illetve sötétbarna színű, tartalmaz egy osztót és egy sima PVC zsanért, de rendelhető rugós zsanérral is, illetve rugdosóval és plusz osztókkal.

Az osztónak köszönhetően a háló nem igényel külön fogantyút.

Egyedi színekben is rendelhető, a RAL színskála szinte bármelyik színéből.
Pliszé szúnyogháló
Egy rendkívüli újdonság a pliszé szúnyogháló, ami tökéletes megoldás ablakokra és ajtókra egyaránt.

A rendszer előnye, hogy hatalmas felületű nyílászárók szúnyoghálóval történő felszerelése is megoldható.
Egy oldalra történő működtetése akár 2,5 méter is lehet,
kétoldali működtetésnél a szélesség akár megduplázódhat.

A szerkezet vastagsága 20 mm, így könnyen felszerelhető, a háló szürke színű, a zárólécbe kefét szerelünk. Működtetése könnyű és egyszerű, gyerekek is könnyen mozgatni tudják
RAL színskála megtekintése
[Ugrás a lap tetejére...]
A modern árnyékoló:
 
Redőnnyel kombinált szúnyogháló:
Praktikus megoldás, hiszen a szúnyogháló működtetése
független a redőnyétől.
műanyag redőny szúnyoghálóval
Vakolható alumínium redőny szúnyoghálóval
A szúnyoghálóval egyesített redőnyrendszerrel nem csak a hideget, esőt, szelet, hőséget, zajt, kíváncsi tekinteteket és a betörőket zárjuk ki, hanem a bosszantó rovarokat is. A redőny lefutó sínben és a zárólécbe kerülő kefék miatt a
rovaroknak esélyük sincs a bejutásra. A speciális lefutó sín lehetővé teszi a redőnyprofil és a szúnyogháló egymástól független vagy akár együttes működtetését is.

A szúnyogháló tengelye a redőnytokban található, háló fogantyúval vagy zsinór segítségével mozgatható.
A háló speciális műanyaggal bevont üvegszálas hálóból készül, amely kitűnő fényáteresztő.
A rugós cső és a lefutó sínben rögzített retesz segítségével a háló mindig feszes marad. Kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, amelyek garanciát jelentenek a kifogástalan minőségre, működésre és tartósságra.
Alumínium lamellái színtartóak valamint UV álló felületi lakozással készülnek, ezáltal hosszú életűek, kiváló hőszigetelést biztosítanak. Szabályozható a fényerősség, a lamellák dőlésszögét kurblis illetve motoros vezérléssel változtathatjuk és ugyanezen kezelőkkel lehet felhúzni is. Nagymértékben javítja napos időben a belső tér komfortérzetét, illetve meggátolja a betekintést úgy, hogy a belső térből ki lehet látni.

A külső lamellás árnyékolók speciális geometriával rendelkeznek, ezáltal egy magasabb stabilitást kínálnak a különösen erős igénybevételeknek, mint például a szél.
A zsaluzia, a tökéletes külső árnyékoló és a modern design ötvözete mivel esztétikus könnyen kezelhető. Rozsdamentes anyagból készülnek, működésük extrém időjárási körülmények között is tökéletes.
Széles lamellái a nap bármely szakában gondoskodnak a helyiség megfelelő fényviszonyairól. További előnye, hogy véd a nemkívánatos tekintetektől, de ugyanakkor szabad kilátást is biztosít. A gazdag színvilágnak köszönhetően, kitűnően illeszkedik a homlokzathoz, a lakás díszítőelemévé válik.
Új épületeknél célszerű a zsaluzia helyét előre kialakítani, besüllyesztve a homlokzat síkjába, vakolható, színezhető kötényfallal takarva. Az épület homlokzatával a lamellák színűkkel harmonizálhatnak vagy épp ellenkezőleg kontrasztot képezhetnek.

Régi épületeknél illetve homlokzatra (önhordó) erősítéskor külső védőlemezzel vagy védőburkolattal szereljük fel a zsaluziát, ami mögé felhúzott állapotban az összegyűjtött lamellaköteg elrejthető. Kézi működtetéskor az épület falán vagy a nyílászáró tokján átvezetett kardáncsuklós forgatókarral lehet leereszteni és forgatni a zsaluzia lamelláit.

A lamellák 80-90 mm szélességben és nagy méretekben is rendelhető.
zsaluzia2
zsaluzia3
zsaluzia4
A zsaluzia lehet sodronyköteles, sínes, vagy redőnytokos, ami szúnyoghálóval is integrálható.
[Ugrás a lap tetejére...]
Napellenző a terasz árnyékolója:
 

Hasznos és dekoratív kiegészítői családi házak teraszainak, társasházi lakások erkélyeinek vagy vendéglátó- és szállodaipari létesítmények kerthelyiségeinek.

Különböző típusai igazodnak a megrendelő igényeihez és a beépítési követelményekhez. Napellenzőink különösen erős fémszerkezettel és osztrák Sattler ponyvából készülnek.
A PONYVA: minden textília erős UV védelemmel készül, víz- és szennytaszítók, penészesedés- és algásodásgátlók, valamint öntisztulók. Legfőbb jellemzőjük a hosszú élettartam, könnyű kezelhetőség és a nagy színválaszték. Bő színvilágának köszönhetően, ügyfeleink garantáltan megtalálják a környezetükhöz legjobban harmonizáló színt. A minőség rendkívül fontos, valamennyi anyag "Hightex Quality" minősítéssel rendelkezik,
a legszigorúbb elvárásoknak is magas fokon megfelel.
Napellenzők színválasztása
[Ugrás a lap tetejére...]
Elérhetőség:
Mobilok:
(06) 30 / 626 -79 -18
hardoorkft@gmail.com
www.hardoor.hu
web:
e-mail:
(06) 70 / 43 -42 -739